Winkelmandje
0 producten - 0,00
Ga naar kassa
  HOME » Plumming
  ONZE PRODUCTEN
   
   
  AANBIEDING
   
  Hanglamp Racoon zwart

  Hanglamp Racoon zwart


  139,00 124,00

  De mooie stoere lampen uit de serie Plumming worden in Nederland met de hand gemaakt. De klassiek gevormde ei-wit gekleurde kappen van metaal worden gecombineerd met armaturen in een antraciet-zwarte kleur. Kenmerkend voor de serie Plumming zijn de verbindingsstukken/bochten, onderdelen die de loodgieter gebruikt. Deze lampen komen goed tot zijn recht in zowel moderne als landelijke interieurs.

  Sorteer op:  
  1
  Prijs: 169,00
  Een stoere hanglamp uit de serie Plumming. Deze hanglamp bestaat uit een klassiek gevormde metalen kap en een in hoogte instelbare schuifstang. Lamp geeft mooi gespreid licht naar beneden. Perfecte lamp voor boven eettafels.
  Bestel 'Hanglamp Plumming 1-lichts' NU!
  Hanglamp Plumming 1-lichts
  Prijs: 290,00

  Robuuste stoere hanglamp uit de serie Plumming. Handgemaakte lamp voorzien van 2 klassiek gevormde kappen in de kleur ei-wit. Het armatuur is zwart-grijs met leuke details zoals de koppelstukken. Lamp geeft mooi gespreid licht naar beneden. mooie lamp voor boven eettafels.

   

  Bestel 'Hanglamp Plumming 2-lichts' NU!
  Hanglamp Plumming 2-lichts
  Prijs: 340,00
  Mooie stoere hanglamp uit de serie Plumming. Lamp geeft mooi gespreid licht naar beneden. Deze lamp komt goed tot zijn recht in zowel landelijke als moderne interieurs.
  Bestel 'Hanglamp Plumming 3-lichts' NU!
  Hanglamp Plumming 3-lichts
  Prijs: 212,00
  Een bijzondere tafel-burolamp uit de serie Plumming. De lamp is opgebouwd uit 3 ronde buizen gekoppeld door 3 bochten. De klassiek gevormde kap is zwenk en draaibaar en geeft goed licht waar dat nodig is. Handgemaakt product uit Nederland.
  Bestel 'Tafellamp Plumming' NU!
  Tafellamp Plumming
  Prijs: 126,00
  Robuuste wandlamp van metaal, in een bijzondere kleurstelling. De kap is ei-wit wat mooi contrasteert met de zwart-grijse arm. Leuk detail is het "bochtje" wat de lamp iets stoers geeft. Lamp geef mooi gepreid licht naar  beneden. Toe te passen in vele ruimtes, bijvoorbeeld in de keuken aan de wand boven het aanrecht.
  Bestel 'Wandlamp Plumming' NU!
  Wandlamp Plumming
  Artikel 1 tot en met 5 (van 5 artikel) 1