Winkelmandje
0 producten - 0,00
Ga naar kassa
  HOME » Industrieele hanglampen » Industriel lampen
  ONZE PRODUCTEN
   
   
  AANBIEDING
   
  Industrie hanglamp Loft alu

  Industrie hanglamp Loft alu


  210,00 169,00
  Sorteer op:  
  1234
  Prijs: 429,00
  Stoere grote industrieele hanglamp in de kleur oud zilver. Deze authentieke lamp komt goed tot zijn recht boven grote tafels in zowel moderne als landelijke interieurs. Lamp is ook leverbaar in mat zwart.
  Bestel 'Fabriekslamp Texas oud zilver' NU!
  Fabriekslamp Texas oud zilver
  Prijs: 429,00

  Authentieke stoere industrieele hanglamp in de kleur mat zwart. Lamp is gemaakt van messing en gelakt in de kleur zwart. Tijdens het droogproces is de lak bewerkt met een brander. Het uiterlijk van de lamp krijgt daarom een ongepolijste matte uitstraling.

  Bestel 'Fabriekslamp Texas mat zwart' NU!
  Fabriekslamp Texas mat zwart
  Prijs: 475,00
  Grote authentieke hanglamp met een industrieele look. Het model is gebasseerd op een antieke operatie lamp uit Frankrijk. De kap hangt in een beugel en is daardoor te kantelen. Lamp is ook leverbaar in mat zwart.
  Bestel 'Fabriekslamp Marseille oud zilver' NU!
  Fabriekslamp Marseille oud zilver
  Prijs: 475,00
  Voor omschrijving zie fabriekslamp Marseille oud zilver. Deze lamp heeft een ongepolijste matte zwarte kleur. Tijdens het drogen van de lak is deze bewerkt met een brander, dit geeft de lamp een ruw uiterlijk.
  Bestel 'Fabriekslamp Marseille mat zwart' NU!
  Fabriekslamp Marseille mat zwart
  Prijs: 199,00
  Mooie stoere industrieele hanglamp in de kleur oud zilver. Lamp is gemaakt van messing. Bij de fabricage gaat ieder onderdeel afzonderlijk 2x in een zilverbad. Exclusieve hanglamp voor boven eettafels in zowel een modern als rustiek interieur. Deze lamp is gebasseerd op vintage lampen uit de jaren 30.
  Bestel 'Fabriekslamp Boston antiek zilver' NU!
  Fabriekslamp Boston antiek zilver
  Prijs: 199,00
  Voor omschrijving zie hanglamp Boston antiek zilver.  Het materiaal van deze lamp is messing, zwart gelakt. Tijdens het droogproces is de lak met een brander bewerkt, dit zorgt voor een ongepolijste stoere uitstraling.
  Bestel 'Fabriekslamp Boston mat zwart' NU!
  Fabriekslamp Boston mat zwart
  Prijs: 159,00

  Fabriekslamp Detroit antiek zilver

  Voor omschrijving zie fabriekslamp Detroit zwart. Het materiaal waaruit deze lamp is genaakt is messing, daarna is elk onderdeel 2x in een zilverbad geweest.

  Bestel 'Fabriekslamp Detroit antiek zilver' NU!
  Fabriekslamp Detroit antiek zilver
  Prijs: 159,00
  Exclusieve industrieele hanglamp in de kleur zwart. Deze lamp is gemaakt van messing. Alle onderdelen worden afzonderlijk zwart gespoten en tijdens het droogproces wordt de lak handmatig ingebrand met een brander. Daardoor ontstaat een matte ruwe look. Een mooie stoere lamp voor de consument die een lamp wil, die  niet iedereen heeft. Hanglamp Detroit is een klein model industrie lamp. Model is gebasseerd  op de vintage hanglampen uit de jaren 30
  Bestel 'Fabriekslamp Detroit zwart' NU!
  Fabriekslamp Detroit zwart
  Prijs: 405,00
  Zwaar uitgevoerde industrieele hanglamp in de kleur oud zilver. exclusieve lamp met mooie details en een heldere glasplaat aan de onderzijde. Lamp geeft mooie licht naar beneden en zeer geschikt in zowel moderne als landelijke interieurs.  Model is gebasseerd op de vintage lampen uit de jaren 30
  Bestel 'Fabriekslamp New York oud zilver' NU!
  Fabriekslamp New York oud zilver
  Prijs: 405,00

  Voor omschrijving zie fabriekslamp New York oud zilver. Deze lamp heeft een mat zwarte kleur. Ruw, stoer en ongepolijst.

   

  Bestel 'Fabriekslamp New York mat zwart' NU!
  Fabriekslamp New York mat zwart
  Artikel 1 tot en met 10 (van 32 artikel) 1234